@inproceedings{oai:jaxa.repo.nii.ac.jp:00018225, author = {比嘉, 修 and 安田, 淳 and 藏屋, 英介 and 比嘉, 吉一 and 外本, 和幸 and 伊東, 繁 and Higa, Osamu and Yasuda, Atsushi and Kuraya, Eisuke and Higa, Yoshikazu and Hokamoto, Kazuyuki and Itoh, Shigeru}, book = {平成27年度衝撃波シンポジウム 講演論文集, Proceedings of the Symposium on Shock Waves in Japan, FY2015}, month = {Mar}, note = {平成27年度衝撃波シンポジウム (2016年3月7日-9日. 熊本大学 黒髪南地区)熊本市, 熊本県, Symposium on Shock Waves in Japan, FY2015 (March 7-9, 2016. Kumamoto University), Kurokami Chuo-ku, Kumamoto, Japan, 資料番号: SA6000049131, レポート番号: P-19}, publisher = {宇宙航空研究開発機構宇宙科学研究所(JAXA)(ISAS), Institute of Space and Astronautical Science, Japan Aerospace Exploration Agency(JAXA)(ISAS)}, title = {水中衝撃波を用いたユズ搾汁前処理システムの開発}, year = {2016} }