@inproceedings{oai:jaxa.repo.nii.ac.jp:00046408, author = {曽我, 康一 and 東山, 優花 and 若林, 和幸 and 稲富, 裕光 and 保尊, 隆享 and Soga, Koichi and Higashiyama, Yuka and Wakabayashi, Kazuyuki and Inatomi, Yuko and Hoson, Takayuki}, book = {宇宙環境利用シンポジウム 第34回: 令和元年度, Space Utilization Research, Vol. 34 2019: Proceedings of The Thirty-fourth Space Utilization Symposium}, month = {Jan}, note = {第34回宇宙環境利用シンポジウム (2020年1月21日-22日. 宇宙航空研究開発機構宇宙科学研究所(JAXA)(ISAS)), 相模原市, 神奈川県, Space Utilization Research (January 21-22, 2020. Institute of Space and Astronautical Science, Japan Aerospace Exploration Agency(JAXA)(ISAS)), Sagamihara, Kanagawa Japan, 資料番号: SA6000145002, E-01}, publisher = {宇宙航空研究開発機構宇宙科学研究所(JAXA)(ISAS), Institute of Space and Astronautical Science, Japan Aerospace Exploration Agency(JAXA)(ISAS)}, title = {ブロッコリースプラウトの生産量と栄養成分に対する過重力の影響}, volume = {34}, year = {2020} }